miercuri, 4 noiembrie 2015

Revoluţia COLECTIVă




Schimbându-ne noi înșine, vom schimba locul în care trăim, societatea în care aspirăm să ne dezvoltăm ca indivizi, vom putea astfel să modelăm, după chipul şi asemănarea noastră, patria în care am răsărit şi vom apune.
Generația SMART - Generația Digitală / Generația fără vârstă - a început asanarea mlaștinii în care a rămas înglodat destinul nostru. Decența, rigoarea, competența, responsabilitatea şi buna cuviință trebuie să repună în drepturi, să reinstaureze meritocrația ca piatră de căpătâi a sistemului comun de referință după care să ne reglăm resorturile interioare, după care să ghidăm busola în căutarea împlinirii profesionale, individuale şi colective, ca membrii ai comunității.
Dictatura nulităților, a avariției și a imposturii a ajuns la "ora închiderii". Mașinăria infernală a manipulării, a demagogiei și malversațiunii, a șmecheriei și a combinațiilor veroase a intrat în pană de funcționare. Anormalitatea a luat locul normalității. În vremuri de anormalitate, schimbarea în bine se face tot în mod anormal, la pachet. Nota de plată se achită integral, după total valoare de plată, după atâția ani de așteptare, de speranță, de secetă morală, de aspirații și vise legitime înfrânte.
Generația SMART va vindeca conducerea cetății astfel încât să privim cu nonșalanță și decență la ziua de mâine.
După rugăciune, s-au ridicat în picioare și au început lucrul la noul lor proiect – purificarea cetății.

Aşa a început revoluția COLECTIVă.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu